header-vacatures.png
 
Front desk en management assistente

Onze opdrachtgever is een zeer gerenommeerde handelsonderneming en gevestigd aan de Amsterdamse Zuidas. Haar activiteiten houden onder andere de aan- en verkoop van commercieel onroerend goed in.

De functie

Als front desk en management assistente geef je invulling aan de front desk en ondersteuning je de directie secretaresse en de twee directieleden en het bouw team. Naast de diverse ad hoc zaken die bij een front desk horen, ben je tevens verantwoordelijk voor het ontvangen van bezoek, behandeling van in- en uitgaande telefoongesprekken, beheer van kantoorbenodigdheden, het verzorgen van de verzending van (spoed) pakketten, en de verzorging van de lunches. Daarnaast draag je de verantwoordelijkheid voor lichte secretariële werkzaamheden  zoals de correspondentie, postbehandeling,  faxen en e-mail behandeling, agendabeheer en het bijhouden van verjaardagen van medewerkers, familie en relaties. Je draagt zorg voor de perfecte uitstraling van de organisatie en natuurlijk vervang je de directie secretaresse tijdens haar afwezigheid.

De kandidaat

Je bent een leuke frisse kandidaat met een heldere geest en een uitstekend gevoel voor verhoudingen. Je weet precies hoe je je het beste op kunt stellen als front desk manager c.q. secretaresse. Je voelt intuïtief aan wanneer je op de voorgrond kunt treden en wanneer niet. Je bent charmant, punctueel, secretarieel vaardig en je wilt er voor de volle 100% voor gaan. Je hebt oog voor detail en jouw zorgzame instelling zorgt ervoor dat het niemand aan iets ontbreekt. Jouw klantvriendelijke houding is het visitekaartje voor de organisatie. Bezit jij deze kwaliteiten?  Ben jij die ambitieuze kandidaat? Reageer dan nu!

De Functie-eisen

  • HAVO+ werk- en denkniveau;
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Uitstekende spreek- en schrijfvaardigheid in Nederlands en Engels;
  • Ruime ervaring met het Windows Office pakket (Word, Excel, PowerPoint en Outlook);
  • Fulltime beschikbaar (08:00 – 16:30 u.)

Past deze functie helemaal bij jou? Mail dan nu je CV en motivatie naar Marion van Zanten: info@stned.nl

 

SOLLICITEER NU!

Voornaam *
Achternaam *
Telefoon *
Email *
Uw CV *
 


 

Secretaresse Team Nederland - Hollandsekade 21, 1391 JD - Abcoude, T: (0294) 290 603 / E: info@stned.nl Sitemap Powered by WEBS 2015