header-vacatures.png
 
P&O assistant
De opdrachtgever
Onze opdrachtgever is een internationaal opererende organisatie en gevestigd in Amsterdam.
 
De functie
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een P&O assistant. De omvang van het kantoor brengt met zich mee dat de rol zeer breed is.  In de hoedanigheid van P&O assistant werk je nauw samen met de finance en control manager en de recruitment manager. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de organisatie op HR gebied en je bent nauw betrokken bij het recruitment proces. Daarnaast coördineer alle relevante processen zowel qua planning als administratief. Denk hierbij aan het opstellen van arbeidscontracten, salarismutaties, het beheren van de personeelsinformatiesystemen, begeleiding van in- en uitdiensttreding, promoties en internationale transfers.  Je bent tevens verantwoordelijk voor de planning en de coördinatie van de trainingen en de seminars. Ook het administratieve proces van de in- en uitgaande correspondentie met sollicitanten valt onder jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast denkt mee en je ondersteunt de organisatie waar nodig. 
 
De kandidaat
Jij hebt een HBO opleiding succesvol afgerond, je hebt affiniteit en ervaring met HR en je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. In deze spilfunctie is gevoel voor dienstverlening een absolute noodzaak. Je bent administratief sterk, je bent zeer accuraat, je hebt een pragmatische instelling.  Daarnaast ben je organisatorisch sterk, zeer flexibel, enthousiast en een teamplayer met gevoel voor humor. Je hebt een planmatige werkinstelling en een proactieve werkhouding. De Nederlands en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift. Je kunt goed omgaan met Outlook, Excel en verschillende databases. Je collega’s zijn positief kritisch en de werkomgeving is jong en zeer dynamisch.
 
Functie-eisen
• Afgeronde HBO-opleiding
• Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring en affiniteit met HR
• Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
• Je bent zeer vaardig met geautomatiseerde systemen
 
Interesse? Stuur uw CV en motivatie t.a.v. Marion van Zanten naar info@stned.nl of bel voor meer informatie naar 0294-290603.


 

SOLLICITEER NU!

Voornaam *
Achternaam *
Telefoon *
Email *
Uw CV *
 


 

Secretaresse Team Nederland - Hollandsekade 21, 1391 JD - Abcoude, T: (0294) 290 603 / E: info@stned.nl Sitemap Powered by WEBS 2015