header-vacatures.png
 
Secretaresse Raad van Bestuur

Opdrachtgever:
Onze opdrachtgever is een internationaal opererende organisatie die zich recent heeft gevestigd heeft in regio Amersfoort.

De functie:
In deze functie als assistente voor de Raad van Bestuur ben je tevens verantwoordelijk is voor het herinrichten van het directiesecretariaat. Je bent de bindende factor tussen de medewerkers en de directieleden. Er zal veel van jouw kennis gevraagd worden om bepaalde zaken op te zetten en voor elkaar te krijgen. Zo zullen er nieuwe procedures opgezet moeten worden en zaken vanaf de grond opnieuw ingericht moeten worden. Ook de verantwoordelijkheid voor het meelezen van overeenkomsten en contracten en het beheer van de inbox zal bij jou neergelegd worden. Uiteraard geef jij invulling aan deze veel omvattende functie in combinatie met jouw verantwoordelijkheden voor de voorzitter van de Raad van Bestuur.

De kandidaat:
Voor deze dynamische organisatie zijn wij op zoek naar een zelfstandig functionerende secretaresse met flexibiliteit in haar leven. Jij denkt mee en vooruit en geeft jouw collega’s zekerheid door jouw accuratesse en punctualiteit. Je bent gewend met zeer confidentiële informatie om te gaan en op internationaal niveau te opereren. Men kan op jou bouwen en je vooral ook vertrouwen. Je durft feedback te geven en doet dit op een plezierige en duidelijke manier. Je straalt power en professionaliteit uit, bent gezellig, vriendelijk en open. Je kunt structuur en kwaliteit prima handhaven en op alle niveaus communiceren. Je bent op en top gastvrouw en je beheerst de Nederlandse- en  Engelse en bij voorkeur ook de Duitse taal uitstekend in woord en geschrift.

Functie eisen:
WO / HBO opleiding, werk- en denkniveau
Minimaal vijf jaar werkervaring op Raad van Bestuur niveau
Zeer representatief
De beheersing van de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur ook de Duitse taal is uitstekend
Beheersing van de Franse taal is een pre;
Accuraat en vaardig (internationale) bijeenkomsten te organiseren en indien nodig notuleren, direct op een laptop
Fulltime beschikbaar
Uitstekende kennis van MS office (incl. Excel en PowerPoint)

Mail nu je CV en motivatie naar info@stned.nl t.a.v. Marion van Zanten.

 

SOLLICITEER NU!

Voornaam *
Achternaam *
Telefoon *
Email *
Uw CV *
 


 

Secretaresse Team Nederland - Hollandsekade 21, 1391 JD - Abcoude, T: (0294) 290 603 / E: info@stned.nl Sitemap Powered by WEBS 2015