header-vacatures.png
 
Junior Assistant Finance.

De organisatie:
De opdrachtgever is een toonaangevende Nederlandse onderneming en het hoofdkantoor is gevestigd in ‘t Gooi.

De Functie:
In jouw functie als junior assistant finance ondersteun je de financiële afdeling binnen een dynamische en commerciële top organisatie. De werkzaamheden die je verricht zullen financieel -administratief van aard zijn. Je moet hierbij denken aan o.a. het coderen, controleren en inboeken van inkoopfacturen maar ook het maken en inboeken van verkoopfacturen, de kas, bank en creditcard verwerking, de betalingen doorvoeren en/of klaarzetten, debiteuren- en crediteurenbeheer en natuurlijk de archivering daarvan. Uiteraard zal - als jouw skills dat toelaten - het takenpakket verder uitgebreid worden. In deze functie rapporteer je direct aan de één van de bedrijfsadministrateurs.

De kandidaat:
Jij bent een zelfstandig functionerende communicatief vaardige assistant met een goed cijfermatig inzicht. Je bent professioneel en je hecht waarde aan een goede teamspirit en zelfstandigheid. Je bent kundig met Excel en je voelt je thuis in een omgeving waar hoge eisen aan je worden gesteld. Je hebt een uitstekend analytisch denkvermogen en je bent daarbij representatief, proactief, servicegericht en je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift. Je kunt op alle niveaus communiceren en je bent geïnteresseerd in de financiële wereld.

Vereisten:

  • Een afgeronde MBO opleiding in relevante (financiële/boekhoudkundige) richting;
  • Minimaal 1 jaar ervaring, in een vergelijkbare rol;
  • Ervaring met Exact;
  • Goede beheersing van Excel;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Salarisindicatie 2150 – 2400 Euro op basis van 40 uur.
 

SOLLICITEER NU!

Voornaam *
Achternaam *
Telefoon *
Email *
Uw CV *
 


 

Secretaresse Team Nederland - Hollandsekade 21, 1391 JD - Abcoude, T: (0294) 290 603 / E: info@stned.nl Sitemap Powered by WEBS 2015