header-vacatures.png
 
Juridisch assistant - Paralegal - Ingevuld

De organisatie:
De opdrachtgever is een toonaangevende private equity onderneming.

De Functie:
In jouw functie van juridisch assistent - Paralegal ben je ondersteunend voor de (research)organisatie en collega’s binnen de organisatie. De werkzaamheden die je verricht zullen juridisch-administratief van aard zijn. Dit betreft het opstellen en beoordelen van contracten en het archiveren en administreren daarvan, inclusief bewaking van rechten en verplichtingen die overeen gekomen zijn. Je kunt hierbij denken aan consultancy- en geheimhoudingsovereenkomsten, alsmede media gerelateerde contracten met binnen en buitenlandse organisaties. Uiteraard zal - als jouw skills - dat toelaten het takenpakket uitgebreid zal worden naar meer complexe contracten, commerciële contracten en licentieovereenkomsten. In deze functie rapporteer je direct aan de senior binnen het  team.

De kandidaat:
Jij bent een zelfstandig functionerende communicatieve paralegal met een scherpe blik. Je bent professioneel en je voelt je thuis in een hectische omgeving, waar hoge eisen aan je worden gesteld. Je hebt een uitstekend analytisch denkvermogen en het structuren van processen is voor jou geen enkel probleem. Door jouw professionele houding handhaaf jij structuur en de hoogste vorm van kwaliteit. Je kunt op alle niveaus communiceren en je bent geïnteresseerd in een wereld die zich bezig houdt met in investments en media.
Je bent representatief, flexibel in de uitvoering van jouw werkzaamheden en efficiënt in de invulling van jouw tijd. Natuurlijk staan discretie en integriteit hoog in jouw vaandel. Je bent vlot, goed ontwikkeld en sterk in  het stroomlijnen en coördineren van de dagelijkse gang zaken. Jouw nuchtere instelling houdt jouw en jouw omgeving scherp.

De vereisten:
• Je bent in bezit van een diploma voor de opleiding HBO Rechten of hoger;
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel schriftelijk als mondeling;
• Je hebt relevante juridische werkervaring opgedaan;
• Je bent proactief, servicegericht en flexibel ingesteld;
• Je kunt goed overweg met Outlook, Word en Excel.

Wat bieden wij:
• Een snel ontwikkelende onafhankelijke organisatie in een aantrekkelijke branche;
• Een uitdagende en internationale werkomgeving;
• Een verantwoordelijke waar uitdaging en ontwikkeling centraal staan;
• Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Jouw ontwikkelingsmogelijkheden :
Met de innovatie en de  groei die wij in de komende jaren als organisatie gaan doormaken, staan ook jouw ontwikkeling en groei centraal. Vanzelfsprekend staan wij open voor initiatieven die jouw ontwikkeling en die van de afdeling ondersteunen.

 

SOLLICITEER NU!

Voornaam *
Achternaam *
Telefoon *
Email *
Uw CV *
 


 

Secretaresse Team Nederland - Hollandsekade 21, 1391 JD - Abcoude, T: (0294) 290 603 / E: info@stned.nl Sitemap Powered by WEBS 2015