header-vacatures.png
 
Office manager - directie assistente

De organisatie

Onze opdrachtgever is een toonaangevende Nederlandse onderneming, waar wereldwijd circa 50 toegewijde professionals werkzaam zijn.

De vacature 

Wij zijn op zoek naar een Office Manager die, simpel gezegd, het huishouden van ons bedrijf regelt. Je zorgt dat elk personeelslid alle diensten, middelen en faciliteiten tot zijn beschikking heeft om zijn werk goed te kunnen doen. Zo ben je verantwoordelijk voor alle facilitaire zaken: gebouwen, onderhoud, planning en kostenbesparing. Daarbij stuur je de collega’s van de receptie aan en onderhoudt je de contacten met externe leveranciers.

Je hebt een goed strategisch vermogen, waardoor je inzicht hebt op welke wijze het facilitaire proces optimaal ingericht kan worden om het primaire proces (de kernactiviteit van het bedrijf) te ondersteunen. Tevens denk je mee en kom je met voorstellen om de (facilitaire) organisatie te verbeteren.

 In deze functie ondersteun je tevens de CFO en de afdelingen Legal en Compliance. Je werkt voor veeleisende, professionele mensen die nieuwe business units aan het opbouwen zijn en derhalve een professionele opstelling verwachten waarbij de kwaliteit hoog in het vaandel staat.

De kandidaat

Jij bent een zelfstandig functionerende Office Manager. Je blijft onbewogen als de waan van de dag haar vele wijzigingen op jouw bureau legt. Werken in een hectische setting, waar hoge eisen aan je worden gesteld, is voor jou geen enkel probleem. Door jouw professionele houding handhaaf jij structuur en kwaliteit. Je kunt op alle niveaus communiceren, bent geïnteresseerd en professioneel.

Je bent representatief, flexibel in de uitvoering van jouw werkzaamheden en efficiënt in de invulling van jouw tijd. Natuurlijk staan discretie en integriteit hoog in jouw vaandel. Je bent vlot, goed ontwikkeld en beleeft plezier aan accuratesse en het gestroomlijnd coördineren van de dagelijkse gang zaken. Jouw nuchtere instelling houdt jouw omgeving scherp. En jij bent daardoor de topper, aan wie men zoveel mogelijk zal overlaten.

Functie eisen

  • HBO werk- en denkniveau;

  • Werkervaring op vergelijkbaar niveau;

  • De beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift is uitstekend;

  • Fulltime beschikbaar;

  • Uitstekende kennis van MS office (incl. PowerPoint); 

  • Salarisindicatie: € 3.000 – 3.500 afhankelijk van kennis en ervaring op basis van  40 uur per week.

 

SOLLICITEER NU!

Voornaam *
Achternaam *
Telefoon *
Email *
Uw CV *
 


 

Secretaresse Team Nederland - Hollandsekade 21, 1391 JD - Abcoude, T: (0294) 290 603 / E: info@stned.nl Sitemap Powered by WEBS 2015