header-vacatures.png
 
Office Manager op WO niveau

De organisatie

Onze opdrachtgever is een professionele investeerder in voornamelijk MKB bedrijven. De cultuur kenmerkt zich als ondernemend en no nonsens.

De  functie

De organisatie kenmerkt zich door professionaliteit en een ondernemersmentaliteit. Als office manager run je op zeer zelfstandige wijze het kantoor en ondersteun je de partnergroep. Je hebt dus met recht een echte spilfunctie. Kwaliteit, servicegerichtheid en flexibiliteit zijn kernbegrippen voor deze functie. Jij bent eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het kantoor in de breedste zin van het woord. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de zeer dynamische partners, de Legal filling, het notuleren van RvC en de AvA vergaderingen van de deelnemingen op locatie en de structurering van portfoliozaken. Het voeren van Engelstalige (Duits is een pré) correspondentie behorend bij deze functie is jou niet vreemd. Je bent een intelligent en organisatorisch toptalent, die zaken snel en efficiënt weet te regelen. Je beheert de lopende dossiers en bewaakt de algehele kwaliteit van in- en externe communicatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de inkomende- en uitgaande telefoongesprekken en het voorbereiden en organiseren van meetings en events. Je onderhoudt contacten met  nationale- en internationale klanten kantoren, veelal op Raad van Bestuur niveau. Je werkt volledig zelfstandig en je bent de sparringpartner voor de organisatie.

De kandidaat

Jij bent een intelligente, stralende, energieke en zelfstandig functionerende office manager die vloeiend Engels (Duits is een pré) spreekt en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Je houdt ervan in goede harmonie samen te werken en bent door jouw spontaniteit een echte aanvulling op het team. Je bent projectmatig sterk en zeer resultaatgericht. Natuurlijk ben je een harde werker en heb je een uitstekend gevoel voor verhoudingen. Je bent een organisator die haar hand niet omdraait voor het organiseren van meetings, reizen en events. Ben jij op en top servicegericht en weet je om te gaan met drukbezette agenda’s? Ben jij proactief en beheers je de Nederlandse en Engelse taal foutloos? Weet jij met jouw natuurlijke flair, professionaliteit, uitstraling vorm te geven aan deze functie? Dan maak jij je binnen de kortste keren onmisbaar!

Functie-eisen

·        WO/HBO opleidingsniveau; 

·        Bijvoorkeur 10 jaar ervaring als office manager, PA bij een multinational of in de consultancy;

·        Ervaring binnen een HR of juridische afdeling is een pre; 

·        Project management;  

·        Uitstekende beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal (Duits is een pre); 

·        Goede kennis van MS office.   

 

Karakter eigenschappen 

·         De “Spin in het web”;

·         Down to earth / nuchter; 

·         Doener, handen uit de mouwen (ondernemend en pro‐actief); 

·         Planmatig kunnen en willen werken; 

·         Betrouwbaar en hoge mate van integriteit; 

·         Stevig je mannetje kunnen staan; 

·         Representatief als gezicht van de organisatie.  

 

SOLLICITEER NU!

Voornaam *
Achternaam *
Telefoon *
Email *
Uw CV *
 


 

Secretaresse Team Nederland - Hollandsekade 21, 1391 JD - Abcoude, T: (0294) 290 603 / E: info@stned.nl Sitemap Powered by WEBS 2015