header-vacatures.png
 
Executive Project Assistant

Organisatie
Onze opdrachtgever is een vooraanstaande Executive search organisatie met vestigingen wereldwijd. Voor deze high end en zeer professionele organisatie zijn wij voor de topman op zoek naar een professionele Executive Project Assistant met bewezen ervaring.

De functie
De functie van Executive Assistant is een uitdagende en veelzijdige functie waarin je op hoog niveau veelal projectmatig functioneert in een zeer hoge versnelling. Je bent soms verantwoordelijk voor wel 15 projecten tegelijk. Je bent continu bezig om verbanden te leggen tussen de informatie die binnenkomt en het project waar het bij hoort om vervolgens de juiste acties te kunnen nemen. Het blijven overzien van al deze informatie vraagt een grote mate van doortastendheid, intelligentie en flexibiliteit. Snel kunnen schakelen en informatie kunnen verwerken zijn daarbij keywords. De lat ligt hoog als het gaat om de snelheid van schakelen, informatie kunnen verwerken en zorgen dat je alle kruisverbanden blijft overzien.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de algehele ondersteuning van een managing partner die gewend is om in een hoge versnelling te handelen en te denken. Je onderhoudt alle telefonische contacten met cliënten en kandidaten in binnen- en buitenland, je bent verantwoordelijk voor het plannen van de afspraken in binnen- en buitenland en organiseert de complexe agenda’s op zeer strakke wijze. Natuurlijk verzamel je alle relevante stukken ter voorbereiding op bezoeken en je zorgt ervoor dat de managing partner altijd weet wat er gepland staat. Ook het omgaan met en het uitwerken van vertrouwelijke rapporten (Nederlands en Engels) behoort tot jouw taken. Daarnaast redigeer je de proposals en organiseer je diverse activiteiten. Je draagt zorg voor snelle en efficiënte communicatie. Je coördineert en organiseert alle projecten, ontmoetingen en ronde tafels wereldwijd. Je draagt zorg voor een optimale dienstverlening aan cliënten.

In deze functie worden zeer er hoge eisen aan je gesteld als het gaat om het leggen van verbanden tussen informatie en projecten. Je moet snel kunnen schakelen en een grote diversiteit aan informatie kunnen verwerken. 

Kortom het is in deze zware functie het zeer belangrijk dat je naast het secretariële deel van de functie uitstekend projectmatig kunt werken. Je werkt nauw samen met de duo-secretaresse. Je zorgt er samen voor dat er top kwaliteit geleverd wordt en dat de werkzaamheden foutloos en efficiënt gedaan worden.

De kandidaat
De juiste kandidaat heeft vijf tot tien jaar ervaring, is een stijlvol en intelligent. Je bent goed in staat om projectmatig te werken, je bent een Multi tasker en je weet altijd het overzicht te behouden. Jij bent degene die uitstekend verbanden kan leggen tussen informatiestromen en de lopende projecten. Je bewaart het overzicht, legt kruisverbanden en je laat je nooit verrassen. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en je hebt bewust voor dit vak gekozen. Je bent gedreven van aard en je floreert naar mate de lat steeds hoger komt te liggen. Je wilt zo veel mogelijk details uit handen nemen en het strak organiseren van de dag is elke dag weer een uitdaging voor jou. Je bent op een plezierige manier mondig en je kunt goed zelfstandig werken. Je durft het aan te geven wanneer iets je niet duidelijk is en je komt het beste tot je recht in een professionele organisatie waar in een hoge versnelling gewerkt wordt in een open kantoor. Als Executive Project Assistant ben je altijd een stapje voor, ben je zeer representatief en in staat om zelfstandig een office te runnen. Uiteraard kun je uitstekend omgaan met een internationaal opererende, veeleisende en hardwerkende managing partner.

Functie-eisen
HBO /academisch opleidingsniveau;
Minimaal 5- 10 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
Afgeronde secretariële opleiding;
Kandidaten die Prince II hebben afgerond genieten de voorkeur;
Zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
Uitstekende communicatieve vaardigheden;
32 - 40 uur beschikbaar.

Interesse?
Mail z.s.m. je CV met motivatiebrief naar info@stned.nl. Voor eventuele vragen kun je bellen naar 0294 290 603.

 

SOLLICITEER NU!

Voornaam *
Achternaam *
Telefoon *
Email *
Uw CV *
 


 

Secretaresse Team Nederland - Hollandsekade 21, 1391 JD - Abcoude, T: (0294) 290 603 / E: info@stned.nl Sitemap Powered by WEBS 2015