header-vacatures.png
 
Interim Recruitment Assistant - ingevuld

De opdrachtgever
Onze opdrachtgever is een internationaal opererende organisatie en gevestigd in Amsterdam aan de Zuidas.

De functie
Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een interim Recruiting Assistant (van mei tot december 2012). Als Recruiting Assistant werk je nauw samen met de Recruitment Manager. Je bent het eerste aanspreekpunt voor sollicitanten en medewerkers die betrokken zijn bij het recruitingproces. Je bent verantwoordelijk voor de planning en de coördinatie van interviews en voor het administratieve proces van in- en uitgaande correspondentie met sollicitanten. Je denkt mee over recruitmentprocessen en je ondersteunt de Recruitment Manager met de organisatie van inhousedagen en business courses. Je collega’s zijn positief kritisch en de werkomgeving is jong en dynamisch.

De kandidaat
Jij hebt een HBO opleiding succesvol afgerond, je hebt affiniteit en ervaring met recruiting en je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Accuratesse en gevoel voor dienstverlening zijn eigenschappen die nodig zijn bij het vervullen van deze functie. Daarnaast ben je organisatorisch sterk, heb je een pragmatische instelling, ben je flexibel, enthousiast en een teamplayer met gevoel voor humor. Je hebt een planmatige werkinstelling, een proactieve werkhouding en je beheerst de Nederlands en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift. Ook kun je goed werken met Outlook, Excel en verschillende databases.

Functie-eisen

  • Afgeronde HBO-opleiding
  • Ervaring in de Recruitment
  • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • VAR-verklaring tot eind december 2012

Interesse? Stuur uw CV en motivatie t.a.v. Marion van Zanten naar info@stned.nl of bel voor meer informatie naar 0294-290603.

 

SOLLICITEER NU!

Voornaam *
Achternaam *
Telefoon *
Email *
Uw CV *
 


 

Secretaresse Team Nederland - Hollandsekade 21, 1391 JD - Abcoude, T: (0294) 290 603 / E: info@stned.nl Sitemap Powered by WEBS 2015