header-academy.png
 
STN Academy

Secretaresse Team Nederland is altijd op zoek naar getalenteerde mensen. En wij zorgen ervoor dat ze zich verder kunnen blijven ontwikkelen. Dat geldt ook voor jou. We hebben namelijk niet alleen verstand van jouw vak, maar ook kijk op wat jou nog verder kan onderscheiden.

Trainingen
Secretaresse Team Nederland is een samenwerking aangegaan met het grootste opleidingsinstituut in Nederland. Hierdoor beschikken wij over een breed programma van vakinhoudelijke en vaardigheidstrainingen. Ook voor speciale trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit, time management en communicatie biedt onze samenwerking vele mogelijkheden. Een must voor de professionele topsecretaresse van de toekomst.

Toekomstige secretaressen
Ben je nu actief in een ander functiegebied maar wil je de stap wagen naar de "top" neem dan contact op met STN zodat wij jou snel kunnen klaarstomen voor een interessante functie binnen dit uitdagende vakgebied.

 

aanmelden

 

STN Academy

 
 


 

Secretaresse Team Nederland - Hollandsekade 21, 1391 JD - Abcoude, T: (0294) 290 603 / E: info@stned.nl Sitemap Powered by WEBS 2015